Listuddsnytt 5 Augusti
 •  Sommaren går mot sitt slut, men än kan vi nog se fram emot fina kolonidagar. Många har satt ut fällor för råttorna och vi hoppas att det ska ha avsedd effekt. MEN NI SOM STÄLLER SOPPÅSAR UTANFÖR CONTAINRARNA FÖRSTÖR FÖR OSS ANDRA!! Gå till en annan container (det finns fler på området) eller ta soppåsen med hem och släng. Annars blir vi aldrig av med råttorna!!

 •  3 SEPTEMBER är den sista officiella arbetspliktsdagen. Ni som inte gjort era plikttimmar – passa på att spara 500:-. Kontakta er områdesansvarig för att få arbetsuppgifter.

 •  Mattbyte på toaletterna var ett av säsongens uppdrag. Detta arbete måste dock vänta tills vi stängt av vattnet eftersom toaletterna måste skruvas loss för att vi ska kunna lägga mattorna under dem. Detta innebär att vi kommer att behöva utföra detta arbete i början av oktober. Är du intresserad av att göra dina plikttimmar då istället så meddela områdesansvarig.

 •  PARKERINGSPLATSBYGGENA är långt ifrån färdiga. Flest p-platser är det på område 1 och för att få arbetet klart denna säsong så vädjar vi till alla som kan att hjälpa till, framför allt ni som har P-plats på de olika parkeringarna.

 •  BLOMBYTARHELG 3-4 september
  Du som har för mycket blommor av någon sort – ställ dem utanför uthus 4. Du som vill ha nya sorter i din trädgård – passa på att hämta.

 •  OMRÅDESTRÄFF Område 4
  Söndagen den 18 september kl. 16.00 i Stuga 145. Tack alla ni som har köpt duschdraperi, mattor och gjort nya skyltar till uthus 4. Bra när ni tar egna initiativ till att vårt uthus blir trevligare.

 •  BOKA VAKTPASS
  Söndagen den 2 oktober kl 16.00 på Dansbanan har du möjlighet att träffa vaktansvarig, ställa frågor om vakten, boka vaktpass samt besöka vaktstugan. Välkommen önskar Siw Wåle.
  Du kan även boka vaktpass på tel 604 92 81, mobil 070-351 30 75, komma förbi stuga 145 eller maila till wale@bredband.net


Till Startsidan